Sretna nova 2007 zelim svima mnogo srece i da vas zdravlje posluzi.
VESELO VESELO
Ja kao nikad bash se potrefi da radim citav vikend i jos sam trebao i Ponedjeljak vece ali sam odgodio.
Petak i Subotu sam radio u jednom malom kaficu kod gdje je gazda Ranko Ceran ujedno i pjevac.
U Petak sam prosao nekako da sam 2 viskija cijedio citavu noc dok su gosti na flashe ispijali,sve je to bilo oko 30-tak njih ali brate popili su za 300,tek u 7 ujutro dosao sam i vec u 11 sam morao da ustanem kako bi zavrsio poslove.
U subotu isto ludo i nezaboravno kod gazde Ranka uz njegovu pjesmu "Dobro mi je rekla moja stara majka"povecao sam dozu visikja,rezultat toga u 7 dosao kuci u 13h vec sa morao da ustanem ali ovog puta sa crvenim ocima i glavoboljom

uz to morao sam vec da se spremam.Docek nove god. organizovali su Folklorni klub "zavicaj" i bilo je negdje oko 60 bracnih parova,atmosvera prijatna i veoma dobro organizovano.Poceli smo da radimo oko 20h i zavrsili smo tezgu oko 4h samo sa jednom pauzom.Kada smo poceli da radimo mislili smo da ce sve da se zavrsi najkaslije do 2h ali pocese ljudi da narucuju pjesme i pice i da igraju dok nisu popadali,tako da na kraju i organizatori a i mi smo bili zadovoljni.
Pozz...
Miodrag