ma bre narode sta vam je....ako ocete kvalitet dirke, i robustnost onda yamaha, pa sve ostalo...
a sto se tice rolanda g1000, ako se koristi cisto aranzerski, za ritmove i pored toga imas neki dooooobar work station onda superiska, ali ako oces se igras da bude po potrebi i aranzer i workstation , onda nije to to...sto se tice zip diskete itd itd itd...jednom kad sredis klavijaturu sa ritmovima, onako kako ti pashe, sta ce ti...
ljudi na korga stavljaju hard diskove nenormalne a ja na mom korgu sa memorijskom akarticom od 1 gb sam vise nego sredjen za zabavnjake i narodnjake...

))
ako imas dobar workstation menjaj za g1000, ako nemas nemoj da menjas onda...a i iskreno cena im previsoka za polovnjake (7oo evra) u odnosu sta nude...
a i svaka kljava zvuchi onako kako se sredi da zvuchi...korg sam sredio da zvuchi za narodnjachke svirke, i to sa materijalom skinutim sa sajta yu-midi, i radi posao super, jos kolega karalho stavio harmonike dobre, terce itd i sve to sljaka...yamaha mi cist orgue hammond sound, i nju koristim za nesto drugo

ttako i tvoj g1000 , ovaj drugi...ako ga sredis dobro zvuchace....mada jos jednom ako imas ekstra workstation, uzmi g1000, ako ne, nemoj....a sto se tiche dirke...stavi mala olova pa ce ti biti bolja dirka

)) aako menjas kljavu zbog dirke...uzmi yamahu i uzivaj...i tako...pozz Mare