Kao prvo...Sretna Nova godina kolega i ako te ne poznajem zelim ti puno srece i naravno dobrih tezgi u 2007. godini! Ja sam imo losu srecu jer me uhvatila gripa i bronhitis u ponedeljak tako da sam prelezo cijelu sedmicu. U petak sam vec imo svirku a sviram ovdje u jednoj diskoteci. Petak sam nekako izguro koliko se moglo jer sam znao sta me ceka u subotu al hajd i ja i gazda i svi ostali ocekivali smo da ce u subotu biti lose jer je nova godina u nedelju. Malo sutra...za Bajram sam vec oko 20:00 imo oko 600 ljudi, bas ne ocekivano! Zahvaljujuci dopingu za glasne zice i odredjenoj dozi votke izguram i to. Slag na sve je nedelja i Nova godina...oko 200 gostiju i ja zovem pjevacicu koja kasni a sa kojom sam dogovorio da radimo zajedno..."KUJA" se ne javlja na telefon i tako da sam bio osudjen da i novogodisnje vece pjevam i sviram sam. Na svu srecu nije bilo niti jednog incidenta jer je stvarno bila odlicna atmosfera u cijelom gradu. Evo odlomak iz Dnevnog avaza od juce: "Banovici, grad u kome nije zabiljezen niti jedan incident ali je zato popijeno vise alkohola nego i u jednom drugom gradu u BiH"

Sada mogu samo da recitujem ko Rade Serbedzija jer nemam glasa do daljnjeg! Eto tako je bilo kod mene...Pozdrav i jos jednom SRETNA NOVA GODINA !!!