@Adrijan
Evo me prijatelju imao sam obaveza preko glave,a jos sam i svirao 4 noci zaredom pa sad tek polako dolazim do sebe

!
Kao prvo zelim ti sve najbolje u 2007 god. mnogo zdravlja, srece i da nam se sto prije ozenis.
Takodje i ostalim clanovima zelim sve naj naj u 2007 god. mnogo zdravlja srece i uspjeha.
Sto se tice ovog nepoznatog clana,mislim da nije vrijedan prijatelju niti jednog slova na ovom Forumu da mu se neko obraca ili nesto komenterise.
Procitao sam i onaj prvi post prije nego sto si obrisao i jednostavno sam se zapitao da li je to normalo.
Dali je normalno da neko radi 5-6 ritmova koje je licno uradio a za uzvrat dobio 10 puta vishe,da toliko omalovazava i vrijedja.
Mislim da je to jedna velika sramota i besmislenost ko god da je.
Dali je posmislio sta znaci nekoga nazvati lopovom,klosarom i da prijeti nekome.Pogotvo kada se radi o licnom interesu treba da zna da je ovo javni Forum i da takve stvari nepripadaju ovde.Posto se radi o
nepoznatoj osobi predpostavljam i dajem pravo sebi da kazem da je njegov
potpis kao sto i ova tema naziv nosi:
"strah,nekultura,lopovluk" a da smo u pravu to pokazuje koliko je odgovora dobio a jos se nije oglasio.
U zadnje vrijeme sam dobio od nekoliko clanova informacije kako neki novi sajtovi od clanova koji dolaze na ovaj sajt kopiraju Forum,Tutorijal a da negovorimo i Download-Centru i sa tim dolaze cak i ovde da se reklamiraju.Sto se mene tice neka kopiraju 1:1 samo neka nas ovde ostave na miru i da prestanu vec jednom da vrijedjaju i protjerivaju clanove.
Srdacan Pozdrav
Miodrag