Tema: trileri
Videti jedan post
Star 31.12.2006, 01:01   #4
fico
Pravi prijatelj foruma

Registrovan/a dana: 06.05.2004
Mjesto: Slovenija
Downloads: 2743
Uploads: 14
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 51 puta u 48 Postova
Instrumenti: E-mu X board;Novation SL61 MK II :Weltmiaster Cansone
Interesi: sve po malo
fico befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
fico pošalji poruku preko MSN messengera fico pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ipak moje je misljenje Alix da je i prstored vazan kao i sve ostalo u muzici .Ni jedna stvar u muzici danas nije prepustena slucaju .Pa ako pocnes od prstoreda nota do klaviature ozvucenja i same akustike prostora sve je to vrlo vazno .Ali da ne odvedemo temu u drugu stranu .Kolega klaviaturista je samouk i njemu su do juce bile nepoznate stvari kao sto su intervali stupnji i tako dalje kroz to se je gurao sam i nekako verovatno svatio i ucio sa midi fajlova .Tebi je bilo lakse sve to jer si isao i u muzicku skolu i kad ti je neko rekao triler cetvorka na tonu c ti si tacno znao koje note trebas da odsviras i koliko traje koja nota koja je u tom trileru.Za samouke je teze jer sam i sam od njih alo neznas od cega je triler sastavljen i koji trileri postoje kad to savladas lakse je i skinuti pesmu po sluhu.Tad kad bude natrenirao sve trilere kako treba i da jih razlikuje ni prstored mu nece biti problem .Zato se javi kolegi gorpet-u veruj neces zazaliti sa malim ulaganjem je napredak veliki govorim ti iz iskustva.
fico
fico je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio fico za ovaj koristan post:
petrovski.bagi (25.01.2013)