Suludi Moderator
Registrovan/a dana: 08.12.2005
Mjesto: Stuttgart
Godina: 37
Downloads: 631
Uploads: 13
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa2x, Korg Pa4x, Korg triton classic ( sa moss )
Interesi: Muzika, Fudbal,Zene,Pive
|
Greska, sto se tice cijene jer ja sam isto u ZPADNOJ EVROPI i cijena je ako ne i ista. A sto se tice te dvije klavijature nemogu se petljat i ja licno sam ima cast da sviram i na jednoj i na drugoj i vise mi se svidza pa1x, ali opet ko svakom postu nastaje belaj i samo radi toga sto se razliciti ukusi pogresno protumace. A nemoj ti jaro da se nalazis uvrijedzen zato sto je Alix napiso ciganska i turksa muzika, to je samo jedna melos kao sto je JV i jedna vrsta muzike. Dakle to nije uvreda. Ja licno najvise volim orientalne dakle ciganski melos. I nemoj sad ti Alix ovdje belajit zasto ima pa800 vise memorije nego pa1x, pa1x ZA VECINU UKUSA ostaje bolji i to se zna. A Perce znaci radi portamenta je pa800 je bolji? i znaci da pa1x nevrijedi tih para? A zar se jedan aranger ko pa1x nemoze sredit da se samo na njemu svira? Sumnjam. Cak pa50 se moze fino sredit da se jedna tezga dobro na njemu obavi(govorim iz iskustva). Ja licno (stvar ukusa) uvijek bi uzeo prije pa1x nego pa800! I nemoj te biti djeca pa se zajebavat oko toga.Pozdrav alen.
|