Videti jedan post
Star 29.12.2006, 13:16   #8
blatusan
Suludi Moderator

blatusan's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2005
Mjesto: Stuttgart
Godina: 37
Downloads: 631
Uploads: 13
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa2x, Korg Pa4x, Korg triton classic ( sa moss )
Interesi: Muzika, Fudbal,Zene,Pive
blatusan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
blatusan pošalji poruku preko MSN messengera blatusan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Kolko sam ja cuo jer sam i ja to htio da radim na svojoj pa50, i mnogo njih mi je reklko da se to neisplati radit. Dadnes 200€ za preradu ako ne manje ako ne vise, recimo da je toliko. Pa50 postaje pa80 sto se tice svega osim izgleda i tipki. Drugo, nakon lratkog vremena klavijatura pocinje d ludi, naprimjer displey ode, blokira non stop cak se zna desit i da pregori , dakle to je opterecenje za pa50. Trece, sto se tice garancije, imas garanciju samo na te DIJELOVE sto su ti ugradzeni dakle ne na klavijaturu. Ako ode jedan od tih dijelova mjenja se a ako ode klavijatura "ko te jebe"
Pa 80 je car stvarno i sa njim jedan muzicar profi ili hoby, moze komotno zadovoljit. A normalno garancija je tu nedo Bog da sta bude. A svi ti kvarovi sto sam nabrojo nisu slucajno uspostavljeni vec je to do ugranjde kartice i sta ja znam. Dakle nebi nikom to preporucio da radi, ako vec pa50 prodat, eventualno400€ nadoplatit i miran covjek biti. Toliko o preradi. Pozdrav Alen.
blatusan je offline   Reply With Quote