Ma nemam ja dvije čiste o pojačalima ni o miksetama...Ja sam ti obično tele koje svira bez veze ali poseduje za 15.000eura opreme i ozvučenja a ima samo 21 godinu...Aja da napomenem da radim za Radio Televiziju Slovenija kao pripravnik i asistent tona u studiju,imam i službenu karticu koja to potvrđuje da nebi ispalo da lupetam za brez veze...Pa sad ako neko misli da nemam pojma samo vi pišite,,,A ti Tranzit ili šta god da si imaš pravo tako na mišljenje kao i gospodin basari...Gospodo hvala na toplim rečima...Poštujem vas mnogo i vaše mišljenje mi mnooogo znači,po vašoj logiki blatusan,blusa,ja i još par njih nebi nikako trebali da se bavimo s muzikom...E pa vi o tome ne odlučivate pravo rečeno ni vi niste neke jake virtoze još pogotovo ti tranzit koji nisi ništa ni dao ljudima da poslušaju...Aja ako imaš šta lično da mi kažeš pošalji mi mail a ne ovako ovinkariti preko foruma...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|