Pozdrav jarani!
Evo sad sam došo s kratke turneje u Kotorskom i ovom prilikom pozdravljam sve kotorane na ovom sajtu...Evo prvo:
Kanalni potenciometri to su vam potenciometri s kojima štelate frekvencije po kanalu (svaki kanal ima low,mid,hi)-slično kao equalizer ali njihov frekventni raspon je širi...Dakle equalizer ja ipak preciznija verzija štelanja frekvencija (niski tonovi,srednji tonovi,visoki tonovi) a oznaka na kanalnim potenciometrima je LOW,LOW MIDDLE,HIGH MIDDLE,HIGH i s njima štelujete zvuk samog instrumenta što ste ga priklopili na taj kanal i dodajete mu razne efekte itd...Pošto imam iskustva najviše sa Dynacord i Montarbo pojačalima slobodno pitajte,jer neke stvari važe za sve miksete kao što su V-pozicija equalizera ili U-pozicija,sinus,itd...
"keka":
Prijatelju moj,na ozvučenju Kad se pa80 dorikta,zvuči fenomanalno i stvarno mi je trebalo dugo vremena da sam skonto kako da ga nariktam da mi zvuči onako kako treba...Dakle ipak su neke stvari ovisne od akustike prostora ali PA80-ki treba da se doda više basa nego što sam to radio kod G-1000...A drugo.PA1X je za moje pojmove NAJBOLJI...Dakle onaj kvalitet što ga proizvodi,za mene je fenomenalno i neusporedivo s ničim...Evo sad čekam da mi stigne CZ230s iz Njemačke od kolege Nedžada pa ću vam snimiti par demo snimaka od Južnog Vetra pa da čujete PA1X po prvi put...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|