Tema: Tyros 3
Videti jedan post
Star 12.06.2009, 00:21   #5
jeftabgd
Belaj boy

Registrovan/a dana: 16.01.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 534
Uploads: 18
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 70 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg Pa-800,Dallape,Guerrini.
Interesi: sakupljanje mp3,narodna kola
jeftabgd ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
jeftabgd pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Radio sam vec nekoliko tezgi sa kolegama koji imaju T3,ali svi su ubacili stare ritmove sa T2,i nista novo se tu ne desava.I sam vidim da je raspored funkcija manje-vise isti pa nije potrebno neko dugo privikavanje.
@LOLE
@b.o.Y.h.CK.Bez namere da nekoga uvredim ali muzika koja se svira u Hr ili Slo(narodna)je apsolutno light varijanta onoga sto mi sviramo u Srbiji.Verujem da T3,zvuci fenomenalno ako se radi Magazin,Fosili,Miso Kovac pa cak i za narodnjake tamburaskog tipa i cak za ove nase koji idu tamo kao Miroslav Ilic i sl,ali kad se nadje covek u centralnoj Srbiji to je malo zajebano.Ja sviram Va-76(praistorija)ali sviram Kameno srce(Novica Negovanovic),Ciganka sam mala,Samo noc jednu ludu noc(Saban)i jos gomilu pesama sa ,mogo promena ritma i tempa.Kolege sa T3,sa kojima sam radio kad naidje takva koska samo gledaju u mene i onda bude:Matori,'ajde ti odsviraj,to ne moze na ovome".
-Mene zanima da li je neko sredio tu klavijaturu da moze sve to da odradi,jer mislim da ima ti malo problema oko funkcije Tempa koja i nije bas odradjena kako treba i synchro,start,stop i sl.Kako se sa tim problemima borite?
jeftabgd je offline   Reply With Quote