Radio sam vec nekoliko tezgi sa kolegama koji imaju T3,ali svi su ubacili stare ritmove sa T2,i nista novo se tu ne desava.I sam vidim da je raspored funkcija manje-vise isti pa nije potrebno neko dugo privikavanje.
@LOLE
@b.o.Y.h.CK.Bez namere da nekoga uvredim ali muzika koja se svira u Hr ili Slo(narodna)je apsolutno light varijanta onoga sto mi sviramo u Srbiji.Verujem da T3,zvuci fenomenalno ako se radi Magazin,Fosili,Miso Kovac pa cak i za narodnjake tamburaskog tipa i cak za ove nase koji idu tamo kao Miroslav Ilic i sl,ali kad se nadje covek u centralnoj Srbiji to je malo zajebano.Ja sviram Va-76(praistorija)ali sviram Kameno srce(Novica Negovanovic),Ciganka sam mala,Samo noc jednu ludu noc(Saban)i jos gomilu pesama sa ,mogo promena ritma i tempa.Kolege sa T3,sa kojima sam radio kad naidje takva koska samo gledaju u mene i onda bude:Matori,'ajde ti odsviraj,to ne moze na ovome".
-Mene zanima da li je neko sredio tu klavijaturu da moze sve to da odradi,jer mislim da ima ti malo problema oko funkcije Tempa koja i nije bas odradjena kako treba i synchro,start,stop i sl.Kako se sa tim problemima borite?
|