Tema: Tyros 3
Videti jedan post
Star 11.06.2009, 22:18   #12
LOLE
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 28.03.2008
Downloads: 346
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
LOLE befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ova šutnja nikako nije "razočaranje" u T3 već ljudi koji ga imaju toliko otkrivaju nove fore na njemu da jednostavno ne stignu niti napisati nekakav komentar...prvi ja kao ponosan vlasnik...inače nisam baš neki muzičar,relativno sam i mlad a živim u Splitu gdje se narodnjaci sviraju većinom s midija...ja ih volim(narodnjake) pa se trudim koliko toliko to improvizirati u živo! Što se tiče T3 još nisam otkrio stvar na njemu koju sam ja zamislio a da on ne može...jednostavno što svaki muzičar poželi on to može! Također je i sa T2! Dakle,male su razlike između njih i to u nekim nijansama...to može uvidjeti samo onaj koji ima oštro uho ili svira godinama Tyrosa pa onda pređe na T2 ili T3 pa se vide(čuju) male razlike ali u principu T2=T3

Kad budem u mogućnosti nabacit ću i koji demo! Što se tiče konvertovanja semplova sa T2 na T3 postoji konverter koji se skine sa službenih stranica T3 i jednostavan je za uporabu...također se mogu konvertirati i neki semplovi (većina) od korga (TR/LE...) i malo se doraditi u klavijaturi tako da gotovo svaki sempl od korga odlično zvuči i na T2 ili T3...eto to je to "ukratko" pa ako mogu još kako pomoći slobodno se obratite!!!!
LOLE je offline   Reply With Quote