Videti jedan post
Star 03.06.2009, 15:59   #24
svrakan
Kao kod kuće

svrakan's Avatar

Registrovan/a dana: 22.11.2007
Mjesto: Subotica
Godina: 46
Downloads: 1408
Uploads: 27
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 133 puta u 116 Postova
Instrumenti: Korg pa3x pro,Kurzweil Pc3k61
Interesi: Muzika
svrakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
svrakan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@Aleksandar 72,ja sam shvatio iz tvojih postova da si strucnjak u oblasti elektronike i da se time bavis,i naravno da zelis da pomognes sto je vrlo pohvalno,ali ova tema je stvarno otisla u drugom smeru,ni to nije toliki problem ali time kolegi koji je postavio temu necemo pomoci.Njemu nije problem bar koliko sam ja shvatio rad razglasa nego mu je problem kako snimiti pesmu u lap top da ne bude krcanja i zujanja,a jedini razlog po meni koji je moguc je da nije namestio dobro ulazni signal pa mu ide u pick snimak.
Naravno ako postoji i neki drugi razlog za krcanje snimka,neka ljudi iznesu svoje misljenje,ali mi nije jasno kakve to veze ima sa uzemljenjem izoliranjem itd.
Posto za elektroniku nisam neki strucnjak ne mogu da pomognem vise nego ti,ali mislim da ovde nije to problem.
I jos jedna stvar teorija ne mora uvek da bude tacna i u praksi to se u milion oblasti vec pokazalo tacnim.
Voleo bih da kolega koji je postavio temu da se izjasni koji je program koristio i da li je dobro podesio parametre za snimanje.Pa kada to budemo znali mozemo dalje.
svrakan je offline   Reply With Quote