Videti jedan post
Star 19.05.2009, 13:24   #16
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ovisi prije svega što sviraš i koliko sviraš. Ako si vikend tezgaroš i svirač svatova kao primjerice ja onda dosta ti je i KORG Tr. Ne troši u ovoj krizi uzalud pare . Ma za raju ti je Extreme plafon. Ne trebaš od solo syntha ništa jaće. Čuvaj pare, ionako svakih godinu dana izlazi nova "kifla" iz svake tvornice. Kad izađe nešto revolucionarno onda to ubodi, to tada ti je to sve maltene isto, samo novija i ušminkanija ambalaža i malo bolji hardware.
I ja sam razmišljao što da kupim od novog solo syntha, čak sam otvarao i veliku debatu i raspravu ... na kraju sam zaključao topic do malo boljih vremena, a pare rađe potrošio u novi i kvalitetniji razglas (on uvjek treba). Za ovih 20-tak sample boja i ritmova koje koristimo dovoljan je bilo koji malo kvalitetniji solo synth (s novijim samplerom). Eto, sad sviram na Pa80 i posuđeni Extreme i nemam ništa više nit manje posla od kolege s Pa2X Pro i M3. Zapitaj se samo Čemu ???
Ovo nije zavist, nego gorko iskustvo čovjeka koji je na nove syntheve ostavio već bogatstvo (mislio sam kako ću nešto više dobit na kvalitetu, a sve je ostalo isto).

Promijenjeno od kreso (19.05.2009 u 13:26 sati)
kreso je offline   Reply With Quote