Videti jedan post
Star 16.05.2009, 13:06   #246
KORGX5D
Drugar foruma

KORGX5D's Avatar

Registrovan/a dana: 11.03.2006
Mjesto: Njemacka i naravno Bosna u srcu
Downloads: 1699
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 105 puta u 22 Postova
Instrumenti: Korgovi razni, gitare, saz...
Interesi: Razne sfere kroz koje covjek ucenjem postize napredak
KORGX5D befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Idee Lijepi pozdravi marljivim majstorima!!!!!

Volio bih jos da se sa ovako lijepim vjestima, uskoro jave i nase kolege Afo i Alen, a mozda i jos neko.
Za informaciju onima koji zele da transformaciju svojih Pa50 u Pa80 i dovrse, selimo se na temu "KORG PA60 ugradnja FLASH READERA", posto vi sada imate ustvari Pa60.

Jos jednom lijepi pozdravi!
Dodato:
Da ne ostanem kratak za odgovor kolegi Mirnesu.
Vezano za softvere, to mozes upitati i neke druge forumase, jer ih ima puno jacih od mene u toj bransi i puno vjestijih na klavijaturama od mene.
Za ono koliko ja sviram i kolike su moje potrebe, ja ne trebam te softvere, a buduci da cesce sviram bez ozvucenja, onako za svoju dusu i svoju raju, nikako ne bih dirao te prostore ispod zvucnika, jer oni imaju svoju namjenu i ugradjivanjem necega u te prostore bi poremetio zvucnost same klavijature kada se ne koristi dodatno ozvucenje.
Naravno da je moguca i takva ugradnja o kojoj govoris, ali ja licno i nemam potrebe za tim, a nemam ni vremena toliko da bih se ja upustao u to.
Da se malo nasalim, mozes ti unutra ugraditi i telefon i navigaciju ako zelis, ali naravno sve zavisi da li imas neophodnu potrebu za tim.
E sad, posto su i telefon i navigacija tako minijaturni i mogu da stanu u dzep, tako i nemas potrebu da ih ugradjujes, a tako imas i minijaturne kompjutere kao Eee PC Asus i kao takav ga i nemas potrebu ugradjivati unutra, iako je i takva opcija veoma izvodljiva.
Sama ugradnja mini kompjutera ili nekog drugog komjutera (nebitno), jeste izvodljiva, ali bi bila samo stvar tvoje kreativnosti i maste, te raspolagajuceg vremena i motiva.
Ja naravno, ti se ostavljamo na raspolaganju, ukoliko zatrebas neku pomoc ili savjet, a ti ako zaista imas veliku volju da ovo i izvedes, volio bih da otvoris novu temu za ovo i da postavljas fotografije i novosti oko svog napredka, a ja cu te svakako posjetiti i pruziti pomoc u svakom smislu, te ti dati punu podrsku i svoje misljene i prijedloge.

Lijep pozdrav!

Promijenjeno od KORGX5D (16.05.2009 u 13:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
KORGX5D je offline   Reply With Quote
Ćlan 2 Vam se zahvalio, KORGX5D, za koristan post:
Mirnes24 (16.05.2009), zorke (07.06.2009)