Lijepi pozdravi marljivim majstorima!!!!!
Volio bih jos da se sa ovako lijepim vjestima, uskoro jave i nase kolege Afo i Alen, a mozda i jos neko.
Za informaciju onima koji zele da transformaciju svojih Pa50 u Pa80 i dovrse, selimo se na temu "KORG PA60 ugradnja FLASH READERA", posto vi sada imate ustvari Pa60.
Jos jednom lijepi pozdravi!
Dodato:
Da ne ostanem kratak za odgovor kolegi Mirnesu.
Vezano za softvere, to mozes upitati i neke druge forumase, jer ih ima puno jacih od mene u toj bransi i puno vjestijih na klavijaturama od mene.
Za ono koliko ja sviram i kolike su moje potrebe, ja ne trebam te softvere, a buduci da cesce sviram bez ozvucenja, onako za svoju dusu i svoju raju, nikako ne bih dirao te prostore ispod zvucnika, jer oni imaju svoju namjenu i ugradjivanjem necega u te prostore bi poremetio zvucnost same klavijature kada se ne koristi dodatno ozvucenje.
Naravno da je moguca i takva ugradnja o kojoj govoris, ali ja licno i nemam potrebe za tim, a nemam ni vremena toliko da bih se ja upustao u to.
Da se malo nasalim, mozes ti unutra ugraditi i telefon i navigaciju ako zelis, ali naravno sve zavisi da li imas neophodnu potrebu za tim.
E sad, posto su i telefon i navigacija tako minijaturni i mogu da stanu u dzep, tako i nemas potrebu da ih ugradjujes, a tako imas i minijaturne kompjutere kao Eee PC Asus i kao takav ga i nemas potrebu ugradjivati unutra, iako je i takva opcija veoma izvodljiva.
Sama ugradnja mini kompjutera ili nekog drugog komjutera (nebitno), jeste izvodljiva, ali bi bila samo stvar tvoje kreativnosti i maste, te raspolagajuceg vremena i motiva.
Ja naravno, ti se ostavljamo na raspolaganju, ukoliko zatrebas neku pomoc ili savjet, a ti ako zaista imas veliku volju da ovo i izvedes, volio bih da otvoris novu temu za ovo i da postavljas fotografije i novosti oko svog napredka, a ja cu te svakako posjetiti i pruziti pomoc u svakom smislu, te ti dati punu podrsku i svoje misljene i prijedloge.
Lijep pozdrav!
Promijenjeno od KORGX5D (16.05.2009 u 13:42 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|