Citat:
Originalno postovano od dalabu
maksa ga opet mazno po pivu kao i neki dan heheheeheh.Interesantna stvar covjek si sa preko 40 godina a razmisljanje ti je fakat djecije.Kakve veze ima ko ce biti moderator ako postujes ovaj sajt i drzis se nekih zadatih teza ne dira te niko!A juce si dosao ovdje na yu midi i vec si sa par postova isprovocirao pola foruma ovdje!!!
|
Na žalost,nisam maznuo po pivu i ne znam čime sam te isprovocirao.Nisam znao da je bitno ko je kad došao na sajt,ali,za tvoju informaciju,u svijetu muzike sam profesionalno 25 godina,i,koliko sam primjetio,moji postovi su mnogo manje provokativni od tvojih.Vidim da si stari član foruma,pa mogao si za toliki period nešto postaviti na download,čisto da počastiš kolege nekim svojim radom,a vidim da si naskidao dosta toga.Ja se barem ne odnosim parazitski prema forumu,nastojim da pomognem svim kolegama,za razliku od nekih.Zaista,ne želim nikoga provocirati,i ovom prilikom se izvinjavam svima koje sam ˝provocirao˝,a to čije je razmišljanje dječije,dalo bi se prodiskutovati.Želim ti svako dobro i pozdravljam te.
Vaxter,izvinjavam se što sam temu postavio na pogrešno mjesto.Zaista sam imao najbolje namjere i prema forumu i prema pomenutim kolegama.Što se mene tiče,stavite obje teme pod lock.Pozdrav!