Videti jedan post
Star 14.05.2009, 20:45   #3
bandza
Vredan član društva

bandza's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2007
Mjesto: Valjevo
Godina: 43
Downloads: 1192
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Fantom G6
Interesi: Muzika,Studio
bandza befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
bandza pošalji poruku preko MSN messengera bandza pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Sto se tice promene tempa u pesmi obicno se na svim sekvencerima ta opcija zove isto - TEMPO TRACK. Imas u STUDIO - modu F7 Song Util kad to stisnes imas opciju TEMPO TRACK onda sve sto ti preostaje je da obelezis od kog takta je promena i koji tempo je u pitanju.
A sto se tice Lead boja mislim da je tvoja prethodna masina ne prevazidjena ali isto tako mislim da ni Roland nije daleko ako nije bolji onda nije ni losiji.Mene jako raduje da sednem za G6 i da pokusavam da izmenim fabricke Lead boje.I kad vidim kakve sve mogucnosti ima ja se iznova i iznova zaprepastim.Pogotovo sto me lakoca rada i prostoca editovanja nigde nekoci pa mi preostaje samo da uzivam.E to savetujem i tebi ,sedi pa probaj da malo cackas.Ja sam cini mi se Fantoma samo zato i kupio.A ako ti to bas ne ide od ruke onda pitaj pa cemo razresiti problem.A ako bas nikad nisi editovao boju i ne zelis to da radis onda nam posalji neki primer kako zvuci taj sjajan Lead koji je tebi potreban.Inace dodacu da sam ja morao da ubacim sempl jednod Lead-a sa K2661 koji postoji i na ranijim modelima pa ako je mozda taj lead u pitanju da ti posaljem SEMPL.Sve u svemu moze se svasta postici.Mogao bi da probas da odes na onaj sajt posvecen Fantomu G pa da vidis sta tamo ima da se skine.Ili najbolje posalji neki primer pa cemo naci ili napraviti neki slican Lead ili sl.