Videti jedan post
Star 14.05.2009, 01:35   #159
mimiki
Stvarno kod kuće

mimiki's Avatar

Registrovan/a dana: 04.10.2007
Mjesto: Batajnica
Downloads: 1565
Uploads: 11
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 79 puta u 74 Postova
Instrumenti: CharlesLakOB
Interesi: CharlesLakOB
mimiki befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mimiki pošalji poruku preko AIM messengera mimiki pošalji poruku preko MSN messengera mimiki pošalji poruku preko Yahoo! messengera mimiki pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

razocarao sam se u E50 jer se nikako ne moze izvuci iz njega kao npr na PA80,danas mi bio jedan drug koji sabija i probao sve zivo ali zvuk nikako nije to to bubanj itd a za solo ni da ne pricam i dodjosmo do zakljucka da E50 ipak nije toliko ozbiljan za svirku kao sto sam ja mislio dzabe sam se zaludjivao 2 godine i pokusavao kao da nesto sredim.kad sam cuo njegov PA80 kako zvuci najezio sam se i smorio i doslo mi da moju igracku bacim u vodu jer stvarno mislim da ne moze ni priblizno da se dotera,a da ne pricam za njegovih milion dugmica za prelaze a ja samo 4 tako da na svirci nema sanse da izvedem ono sto on moze itd.tako je to kad kupujes klavijaturu mlad i zelen i nemas pojma o zivotu jer nisi ni video ni jednu drugu pa ti je svaka dobra...sve mi se cini da je ovaj E50 pravljen vise za fajlase nego za muzicare,sva je prilika da ce padne PA80 kad se skupe neke pare
E50 cista sintetika

Promijenjeno od mimiki (14.05.2009 u 01:39 sati)
mimiki je offline   Reply With Quote