Videti jedan post
Star 13.05.2009, 15:47   #27
aleksandar72
Odomaćeni član

aleksandar72's Avatar

Registrovan/a dana: 08.05.2009
Mjesto: 50° 07´ N 8° 41´ O
Downloads: 53
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 103 puta u 92 Postova
Instrumenti: ima ih vise..
Interesi: $
aleksandar72 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
aleksandar72 pošalji poruku preko MSN messengera aleksandar72 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Behringer je dobar kompromis u odnosu "cena-kvalitet" ali poredjivati sa najvecim proizvodjacem muzickih instrumenata u svetu(Yamaha), nije u redu.
Yamahina serija 5014/5016 se odlicno pokazala i suodnos price-quality je sasvim OK,predpojacala preuzeta iz MG serije su solidna,pogotovo veliki plus za semiparametrickog ekvilajzera!To je to sto mnogima smeta u soundu a ustvari to su najpotrebnije frekfencije za namestit dobar vokal.
Jedino sto im zameram je da nisu dali precizne informacije u vezi sinusne snage!Tesko da ce te iz ove Yamahe izvuci 500w sinus.Zna skoro svaka firma da malo nabudja snagu u svojim specifikacijama,ali kod ove jamahine serije je sinus manji za jedno najmanje 20-25%!Znam tacno iz koje su serije preuzeli pojacalo,ali manje bitno,nije ni Dynacord bolji.Ko radi sa kvalitetnim snagasima,zna o cemu pricam
To je moje objektivno mislenje u vazi Yamahe,dugo nisam licno koristio analogne miksere,posto u tu cenovnu klasu(koja Yamaha i puno ne forsira)ima bolje,ali zato vec godinama Yamahine digitalne konsole.
Behringer(citaj be`ringa) slavi ovu godinu jubileum 20 godina postojanja.
Ja licno je ne bih nazvao nemackom firmom,posto nista ne proizvodi u nemackoj,ali da ne budem offtopic :-),u svaki slucaj znali su da naprave dobre spravice za solidne pare a ono sto nisu znali da naprave,kopirali su

Pozdrav

P.S.Ko nije zadovoljan Dynacordom,Yamahom,Behringerom.....neka pogleda sledece power miksere: BELL C16.1000 i Yorkville Powermax 16
aleksandar72 je offline   Reply With Quote