Videti jedan post
Star 13.05.2009, 02:44   #25
ognjen-ogy
Banovan!

Registrovan/a dana: 11.09.2007
Mjesto: Ima me svukud !
Downloads: 929
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: Pa 800 ......
Interesi: Muzika, računari ....
ognjen-ogy befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
ognjen-ogy pošalji poruku preko MSN messengera ognjen-ogy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od gega Pokaži Post
Zdravo

Kolega Ognjene,ne delim tvoje misljenje sto se tice gore pomenutih uredjaj u tvom postu.
Osim sto se ne zove marka Berindzer vec BEHRINGER (nemacka marka)

Moras imati dobre zvucnike da bi mogao izvuci maksimum iz nje kao i kod svakog PM a.
Bez ljutnje kolega ali posto sam imao i jedno i drugo mogu napraviti usporedjenje . Pozdrav svima
Kolega, da li ti i izgovaraš isto kao što i piše ? Da li kažeš, IMAM MIKESTU BEHRINGER ?
Znam ja vrlo dobro ko proizvodi i kako se piše, samo neću da se pravim englez, no nije ni bitno.

Kutije imam EV zx4, ako su one loše, nek sve ide u PM, a nikad nisam mogao dobiti dobar zvuk na YAMAHA EMX 5014c ... E sad, ako si ti zadovoljan sa njom ne moraju biti svi ... pozdrav
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od milanceshow Pokaži Post
Kakve veze ima ako je ruzna i odvratna mikseta?!
Velike veze, kvari mi radni prostor izgledom
Dodato:
I još da kažem da su mi efekti na ovoj YAMAHA EMX 5014c loši i mana joj je što nema 2 efekta ...

To je jedina mikseta koju nikad nisam ni približno moga onaštelovati da budem zadovoljan.

Ako ima neko ko zna dobar SETUP, zamolio bih ga da mi objasni na koji način se postiže dobar SOUND uz pomoć ve sprave.

Pozdrav svima i zdravo mi bili.

Promijenjeno od ognjen-ogy (13.05.2009 u 02:51 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
ognjen-ogy je offline   Reply With Quote