Videti jedan post
Star 12.05.2009, 14:23   #7
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

E gledaj ovako,rekao sam da je BETA58 dobar mikrofon ali sam rekao da je BETA 87 vrhunski i sigurno jeste!Ovde u oom postu je doslo do poredjenja i pilota i kodenzatorskih i dinamickih mikrofona ali svi smo pricali o jednom rangu od one cene koju sam naveo u prethodnom postu pa uopste nije bitno koji je ovaj ili onaj,svi su tu negde u rangu po cenama a specifikacijama a i to sam naveo u proslim postovima!I ne vidim na koji to mikrofon moras tacno da pevas a na koji ne,koliko mi se cini na svakom se mora tacno pevati a provereno znam posto sam pevac da sam pevao na dosta modela mikrofona i raznih proizvodjaca i sad trenutno radim na BETA 87 i stojim iza svega sto sam rekao za taj mikrofon!Imao sam Beyerdynamic kad je na ovim prostorima to bila samo strana rec i vrlo malo ljudi je znalo za "TO CUDO" koje je placeno bilo 1000 nemackih maraka ondasnjih kao sad 2000e veruj mi i uvek sam kupovao dobre pevacke mikrofone i to 'cudoviste" je imao odlican sound ali nema dugog pevanja,posle 2 sata trokiram kao kod jos mnogo modela,dok na AKG c5900,Shure Beta 87 to ide tako lagano i nikada nema mikrofonije sto je jos jedan veliki faktor koji utice na kupovinu mikrofona!Mislim da je ovo dovoljno ispisano i preporucujem pevacima da koji nisu probali betu87 obavezno probaju i ima da propevaju!90% profesionalnih pevaca ne koristi bez veze te mikrofone