Ja ipak ostajem kulturan i na nivou,diskusiju mozemo produziti sa postovima koji baziraju na cinjenice,ostalo je zabluda.
Nisam ja koji neoga uci,ja dajem samo svoje misljenje,koje mozes da prihvatis ili negiras.To ostaje ucesnicima foruma.
Ja mislim dok nikoga ne vredjam tu na forumu i postujem pravila ponasanja,imam pravo na "glas".
Ja stvarno ne znam na koju osnovu mi uskracujes pravo na mislenje,kad kazes da nisam pevac??Nema logike,ali eto......tako je nisam pevac ali sam ton majstor.Valjda je to neka kompetencija.
Da se vratimo na problem:
Ja se stobom nisam slozio samo zato sto si uporedjivao dinamicki i kondenzatorski mikrofon,koji se ne mogu porediti posto su razlicitih koncepta.
Najiskrenije,dosad nisam video da neko uporedjuje kond. i dinam. mikrofon??
Enmoj da mislis da se tu ja nesto mangupsem i hvalim skupim "spravama"
Ja isto cenim Shure SM58 i Shure KSM9,ali svako na svoj nacin!
Druga stvar gde se ne slazem stobom,je konstatacija da je Beta58 vrhunski mikrofon.Za mene je beta58 dobar standard,nista vise.Sta bi onda bio KSM9??
Eto,jos jednom sam pokusao da objasnim gde se neslazemo a da ostanem na prijateljsku komunikaciju.
Uostalom,i "orah i kamen" su kod tebe, Ti sam odluci jel si bio u pravu da osporavas moju kompteneciju.
Prijatelski pozdrav
|