Videti jedan post
Star 07.12.2006, 08:59   #18
yu-midi
Otac nacije

yu-midi's Avatar

Registrovan/a dana: 22.10.2003
Mjesto: Austrija
Godina: 51
Downloads: 1117
Uploads: 130
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: KORG Pa2x pro / TRITON Extreme
Interesi: Muzika
yu-midi befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
yu-midi pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Sasvim sasvim bezvrijedne price!
Pokusavamo da ubijedimo jedni druge sta je bolje,a znamo svi da nije stvar u klavijaturama nego do nas.
Imao sam PA80 a sad PA1x i zadovoljan sam i sa jednom i drugom i tako bi isto bio zadovoljan i sa PA800.

Sjednite ugrijte stolicu uradite nesto i onda kazite e ovo je moja klavijatura i pokazite shta moze a ne pricati prazne price ima ovo ima ono,sve je to dzaba ako nepoznajete klavijatru i nepokushate da sami uradite neshto.
Vrlo dobro poznajem od clanova ko sjedi i radi za klavijaturama i ko moze sta da uradi,tako da sam 100 % siguran da mnogi na PA800 nece znati ni 30% da iskoriste te carolije kao i do sada na dosadanjim klavijaturama.

Zato BEZVRIJEDNO je prepucavati se i NEDIM da stalno ponavlja sta sve moze jedna ili druga klavijatura kad mnogima to nije jasno.

Kao so je Korguser2005 napomenuo tako i meni,jednostavno klavijatura na prvi pogled nije mi legla na ruku i nisam ni pomislio da zamjenim za PA1x,isto tako ima i danas muzicara koji rade sa i30 koji su takodje prezadovoljni.

@Adrijan
Mislim da sam tebi vec na msn rekao ako ucitavas setove sa PA1x da izbacis GLOBAL to preporucujem i drugima.

@TritonLe
Sjedi i radi na PA800 kao sto sam ti vec napomenuo
yu-midi je offline   Reply With Quote