Bug!
Ja sam kod sebe imao zadnjih para dana modul od M3 Korga koji je na sebi imao najnoviji O.S i on je pravio probleme sa polifonijom klavira ali ne svih.Takodje jos jedan modul sa novim O.S-om je pokazivao iste simptome.A koliko ja razumem kolega "mojkarma" nije resio svoj problem tako sto je instalirao novi O.S.
Jos jednu stvar bih dodao na ovom zadnjem modulu sa kojim sam imao dodira desavalo se u 90% slucajeva da kad god izaberem wah wah gitaru (jedna od fabrickih boja)modul jednostavno izbaci neke sare i zakuca i vecinu puta je ispisivalo ERROR.I secam se da je pisalo i CPU i jos nesto pored sto nisam razumeo, to CPU se verovatno odnosi na procesor.I jedino pomaze da se uradi ON/OFF/ON .E sad ova dva testirana modula su kupljena na istom mestu ali samo jedan ima problem zakucavanja kad se izabere wah wah gitara.I sto je cudno tek kad se pritisnu dirke onda zakuca nece pre toga.Pusti te da izaberes boju.I dodacu da oba modula nisu bili fabricki expanded verzije.I mogu biti siguran da je ovo jedna jako BUG-ovita sprava.Pitam se na sta bi sve naisao da sam je duze koristio.