Videti jedan post
Star 05.05.2009, 10:27   #22
Boban010
Zaludan vladika

Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
Boban010 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@rolandinjos
U vezi Mikijevih demo snimaka sam se salio sto sam tamo i napisao.Imam tako neki bezveze smisao za salu tako da je pozeljno uvek kad se nasalim i da kazem da sam to uradio.
Ipak dobronamerna primedba na demo snimke jos uvek stoji jer vidim da imate velikih problema.Kao prvo i sami vidite da vecina muzicara koristi demo sekciju za sopstveno reklamiranje pa u zelji da se zvuci bolje ne biraju se sredstva midi fajlovi,lupovi itd.Drugo,polemike oko toga kako treba srediti klavijaturu vise se ne vode ili vrlo malo se vode u sekcijama koje su za to predvidjene sto uvodi sajt u haos.Trece i najvaznije,teme se gomilaju (zamislite kad bi svaki korisnik imao demo temu)a bilo bi ih manje kad bi se grupisale na nacin koji je vec predlozen:recimo tema Korg PA50,60,80 pa u nju svi,pa onda u okviru teme uporedjivanje sopstvenog rada sa drugima,razmena iskustava,konstruktivna takmichenja u sredjivanju klavijatura i naravno razmena materijala.Vi ste moderatori te sekcije i sigurno imate da dodate u vezi problema sa kojima se suocavate.
Da naglasim:sve ovo je dobronamerno i za napredak sajta.
Pozdrav!
Boban010 je offline   Reply With Quote