Pa vidi...Pa80 je javno izašla 2000-te godine a Pa 60 2002-Pošto svako nije mogo da uzme PA80 valjda zbog cjene Korg se je odlučio da napravi jeftiniju verziju sa manjim proširenjima i to je PA60...E sad pošto je PA60-ka bio užas u prodaji i nije toliko bio popularan Korg je izdo 2003-će PA50 koji je imo još manje proširenja,slabije tipke,itd...Ali je doživio rastur...Dakle prije 2 godine kod nas u Sloveniji su muzičari ludili za PA50...Toj je bio za nas NAJBOLJI aranžer u tom cjenovnom razredu...Doduše svi smo mi imali u glavi nekad postati ponosni vlasnici 80-ke ali ipak smo se s 50-kom tješili...I naravno pošto je 50-ka bila bazirana na Tritonovom tone generatoru imala je odlične harmonike i druge bojice...Mah prijatelju moj eto neću više da pišem ništa pošto su se drugi članovi žalili na mene kao da previše pišem postova,kako bi privuko pažnju...E pa eto ako tako pojedinci misle neka slobodno pročitaju sve i jedan moj post pa ako bude kakava glupost mogu da me psuju kolko hoće...A ionako vidim da sve vše špijuna dolazi na ovaj forum i par puta su mi slali razne mailove i svašta mi pisali...E pa da se nebi s njima svađo-ode ja brate sa foruma pa nek piše ko šta hoće...Jarane šta god da se odlučiš,Korgova PA-serija ti nudi najviše za pare koje platiš i nećeš požaliti nikad...Eto sve najbolje Miletu,Kreši,Nedimu,Blusi,Blatusanu,Fići,Anelu,Vla jki,Korg Useru,Enveru, i još mnogima s kojima sam se dopisivo i navezo kontakte....Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|