Vidi ovako kolega(stvarno nemam ništa protiv tebe ,poštujem tvoj stav.....),najverovatnije taj PM600/II kod tebe radi kao suva mixeta (šteta para ,imao si za jeftinije pare isti kvalitet suvog mixera).Meni je isti takav PM crknuo kad mu nisam zakačio kutije,išao u zvaničan servis,potvrdili iznetu priču o kutijama.......I od mene i od tebe sigurno ima boljih električara-servisera,čak i da si i ti serviser (ja nisam) i od najboljeg ima bolji).Ti od mene tražiš racionalno objašnjenje ili negde nešto napisano ,.......zašto nemože.....
PA STAVI TI NAMA KOLEGA ISTO NEKO RACIONALNO OBJAŠNJENJE ZAŠTO MOŽE,gde si to pročitao ,deklariše li to proizvođač,ima negde na sajtu Dinakorda .....-ili i ti i ja dajemo iskustvene savete........
Po tebi su onda kolege koje sviraju na suvim mixerima sa snagašima i aktivcima
naivci koji neznaju da mogu kupiti power mixer i .........ili predlažeš da svi mi koji radimo na power mixerima pobacamo pasivne kutije i kupimo aktivce.
OK ˝PM MOŽE TAKO DA RADI i za takvu namenu je i predviđen˝-zadovoljan.
Moba:Ajde da se ne prepucavamo po forumu , a kolegi koji je postavio pitanje ostavimo mogućnost biranja režima rada svoga PM.