Videti jedan post
Star 29.11.2006, 14:48   #17
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

E vidi ga sad !

Spomenuo sam tebe kao primjer jer sam mislio da se nečeš ljutiti kao jedan od aktivnih, a ti okrenuo pilu naopako.

Kao prvo, bez uvrede. Iz principa neću stavljati ovdje nikakav demo niti svoj niti tuđi. Tko me želi čuti neka dođe na mjesto gdje sviram.

A to dal me se pita ili ne nemoj iskušavati.
Mogo bi se prijatelju moj neugodno iznenaditi. Malo poštovanja, jer i ja tebe poštujem bez obzira što si mlađi od mene.

Što se tiće mog najboljeg seta, pa evo ti odgovora.
Pomoć ću ti tako da ću te naučiti pecati ribu, i nečeš biti gladan. Ali ti neću loviti svaki dan ribu da bi ti bio sit. Mislim da me razumiješ što ti hoću reč.

A ako ću ja dati svoj najbolje SET ovdje, zašto onda ti za svoj set u download sekciji najavljuješ u jedno 10-tak postova prodaju ? Kome ? Meni i ostalim kolegama. Hvala, ja ga ne trebam !!! Pa da ga i poklanjaš ga neću. Imam ENVER-KARA Set ali ga ne prodajem jer NIJE MOJ !!! Imam i svoj SET na kome sam radio godinu i pol dana. I sad bi ga trebao samo tako dati nekome ko nezna aranžer ni upalit, a kamo li nešto drugo na njemu napravit. Svoj najbolji SET ću dati samo onome za koga znam i za koga sam siguran da će isto meni poslat. Mislim da se tu slažeš sa mnom, jer kako i sam ističeš na njemu radiš godinu dana. Bravo ! Tako i treba.
Pravila foruma su razmjena, a ne prodaja. Ponavljam ponovo, prodaj ga preko oglasnika. I ja ako ću prodavat, prodavat ću ga putem oglasnika. Site nije niti moj niti tvoj, zato kažem da svak tko želi reklamirati mora pitati i platiti reklamu. A Miodrag će sigurno taj novac prosljediti u pametne svrhe (npr. kao donaciju za bolesnog kolegu Envera).

A to se DEMO-ima :roll: Znam ih puno koji stavljaju na svoje stranice DEMO kao svoj rad, a naći ću mu barem 30 % tuđe muke ( i tvoje i moje i Nedimove ...). A bilo bi bolje da se svi uhvatimo poštenog posla pa napravimo YU-MIDI zajednički SET koji bi bio kvalitete EnverKARA SET-a, a ne da se samo žica ili downloadira. Onda bi to bio zajednički SET svih nas i taj bi se mogo distribuirat bez ikakvih zamjerki.

Što se tiće Passworda koliko znam Pa80 nema opciju zaštite od neovlaštenog kopiranja. Ti vjerojatno imaš Pa1X pa na njemu možda takova opcija i postoji.

I na kraju. Ako si sebe našo u mojim postovima kritike onda mi je sve jasno. Žao mi je ako si krivo interpretirao moje riječi, no osuđujem u prvom redu neradnike. A ako ti sebe svrstavaš u tu grupu onda te žalim.
kreso je offline