Joj USERU nemoj tako ružno govoriti..pomiri se jarane...Mnogi od nas znamo da je Pa1X bolji...Evo na primer moj kolega je prije 10 Dana sebi kupio PA1X a mogo je nabaviti Pa800 da je htjeo...Ali eto hoće čova sinth što je 500eura skuplji a po moje i bolje...Doduše ruku na srce oni slideri kod Pa1X puno znače...Ja znam kad sviram uživo da mi znače ko pola klaviature...A i sam raspored programnih tipki među Pa80 i Pa800 se ne razlikuju...Ja sam prije par mjeseci u svom jednom postu napiso da mi je čovjek iz Korga reko da je PA800 nadgradnja PA80-ke i da nije nasljednik PA1X-a al tad su mi se svi smijali...E baš me zanima kakav će da bude naslednik PA1X...Nadam se da će biti srebrn kao ovaj ljepotan i malko lakši pošto je ovaj stoj težak ko zemlja-hoću da okilavim...Uglavnom nemojte započeti svađu...GAGO je veliki majstor i muzičar pa čovjek prodaje PA1X samo zboh težine...Pročitajte njegov post-za njega je PA1X kao i za nas pojedine muzičare NAJBOLJI...A kome je bolji PA800 nek ga ima i nek uživa u njemu...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|