Videti jedan post
Star 26.04.2009, 22:40   #4
zorke
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 27.02.2009
Mjesto: Osijek Hr
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
Interesi: Muzika
zorke befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pozdrav raja!!!

Evo da se javim kako sam i obecao u posljednjem postu kad budem imao nove vijesti oko ugradnje HD-a u Pa50.Pa evo svecano objavljujem da sam slijedeci upute velikog covjeka gosp.KORGX5D danas u 19:00 h zavrsio s ugradnjom HD-a u svoj Pa50.Klavijatura radi dobro i za sada problema nema a nadam se da ih nece niti biti.Jos jednom se zahvaljujem gosp.KORGX5D koji mi je izasao u susret poslavsi mi dijelove i isto tako se zahvaljujem i Gosp. Nedjeljku Ostojicu tu iz Osijeka velikom majstoru elektronike bez kojeg isto tako ne bih uspio.Sve upute na forumu oko ugradnje su tocne i to javno kazem jer nisam nista radio na kljavi sto nije bilo u uputama.Kljava sad ide na probni period da vidimo kako ce se ponasati ali ako bude radila kao danas mislim da ne bi trebalo biti problema.Stavio sam HD od sest giga i to je i vise nego dovoljno.Bilo je problema s onim QATRO ZAVOJNICAMA ali majstor je i to rijesio.Bio je i problem s onim kondenzatorom izmedju dvije zavojnice jer takvog ne mozete kupiti pa ga je majstor jednostavno sam napravio.Majstor je slikao neke faze ugradnje najvise koje se odnose na rjesavanje problematike tih Qatro zavojnica pa kad mi posalje slike objavit cu ih tu na forumu.Volio bih da se i 2809gogi javi da cujemo kako radi njegova kljava a i afo da cujemo dokle je stigao pa da pomognemo koliko mozemo.Uglavnom zahvat je logican ako slijedite uputa ali i dosta kompliciran jer je sve jako sitno tako da stvarno treba imati bistro oko mirnu ruku,ali je moguc sto sam i dokazao.Najveci problem su naravno dijelovi ali evo ako ima jos zainteresiranih ja ih upucujem na gosp.KORGX5D koji je meni pomogao a kako vidim ima volje i za druge.Toliko za sada.Klavijaturu cu malo testirati pa se opet javim za koji dan.Pozz.
Dodato:
Pozdrav svima.

Vidim da je interes za ovu temu potpuno splasnuo ali obecao sam u prijasnjem postu da cu javiti kako kljava rasdi i da cu metnuti neke slike pa evo da ispunim i to obecanje.Nakon skoro pet dana testiranja klavijatura radi bez ikakvih problema i sve je u najboljem redu.Za sada sam ju ostavio najvise sedam sati da radi bez prestanka i odradjuje sve najnormalnije.Preko vikenda ostavit cu je da radi deset sati s povremenom svirkom pa cu vidjeti kako se ponasa na duze pruge.Za sada uistinu nisam imao niti jedan jedini problem.Ako tako bude i dalje a mislim da hoce to je to.Ugradnja je potpuno sigurna.Eto toliko.Pozzz!

P.S. slike imam ali ne znam kako da ih metnem na forum.Ako nekog zanimaju neka javi svoj e-malil pa mu posaljem.

Promijenjeno od zorke (30.04.2009 u 16:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
zorke je offline   Reply With Quote