E moj brate neću dalje o tome...ja znam ipak svoje mišljenje..A zvonko nikad neće znati odsvirati one fošpile što je JuVe snimio a Perica ih ima u rukavu...al et neću o tome...Uglavnom JuVe NIKAD nije koristio DX ili koju drugu Yamahu...Dakle Za solo su bili Roland juno6,Casio CZ230s,i Korg T3...I u suštini to je koristio Perica Zdravković...A niko nema ništa protiv cigana...Dakle nije važna boja kože ali što Zvonko ne prizna koliko je realno bio u Južnom Vetru i zašto se kad je otišo iz njega nije NIMALO promjenio onaj JuVe Melos?...Jel logično gledano da je Zvonko u istnu to radio on kad je napustio JuVe njihov Melos i sama muzika bi se drastično promjenila...Ali JuVe je do 1992-ge imo taj melos...Tek kad je otišo Perica poznala se ta razlika i ljudi su odmah skopčali da nešto fali...Doduše ja obožavam Zvonka i njegove romske pjesme stvarno je majstor al ne bacaj ga u kantu JuVe molim te...Ajd budi dobar pa se čujemo...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|