Nedime brate mili s tobom nikad nebi želio da se prepirem i puno te cjenim ali ZVONKO DEMIROVIĆ nije igro nikakve uloge u Južnom Vetru...Eto upitaj Envera iz New Yorka baš sam s momkom pričo neki dan...Dakle Mile Sava i Perica to su južni vetar a zvonko je SAMO JEDNOM sviro u živo s njima a u studiju uopšte nije se petljo...Jer pazi kad je Zvonko napustio JuVe jel se promjenio njihov melos?NE!!! Dakle sve do 1992 kad je Perica raskino suradnju sa Miletom (znam i zašto je do toga došlo) pojavio se velemajstor Branislav Vasić koji je pokušao sa Rolandom XV3080 da povrati JuVe melos ali razlika u zvuku je bila više nego očita...Samo usporedi albume svih pjevača do 1992 godine i npr. album Drž se Mile još si živ...Ja sam opsjednut s tim bendom i već 2 godine ko budala čitam razne člankove i kupim informacije...Evo sad baš čekam na odgovor od Vesne (tajnica Juve Komerc-a) da mi javi kad će Sava i Mile imati vremena pa da odem za par dana dole u Beograd da ih upoznam...A što se tiče v50 stvar je ovakva...Ja na V50 Imam CZ-Flautu i par onih JuVe zvukova ali nikako neće moći zvučati kao CZ230s...Ali ipak taj isti zvuk na dx-11 ili na V50 bar koliko toliko se približio pravom zvuku CZ-ja...Kod mene na svirki kad se ljudi ponapijaju njih ne zanima svaki pojedinačan ton,već samo kako sviraš i da ih dirneš sa improvizacijom...Eto ja malo odužio

...Pozdrav!