Ma dobro, necemo vise o
www.xxxxxxxxxx.com On mi je totalno nebitan lik u zivotu. Ja znam sta znam (a znam dosta toga da ne moram nikom nista da placam), a ono sto ne znam pitam, i nadam se da ce neko moci da mi odgovori a da mi ne trazi pare,jer i ja kad znam odgovor ne trazim pare za njega.Ja sam za dzabe postavio uputstvo kako da sami muzicari naprave ono za sta ima neki tamo traze 20 e. Pretpostavljam da je i ovo uticalo na to da ne dobijem odgovor na onom forumu, ali bas me briga.Znaci sa ovim zavrsavam i vise ne pominjem
Evo sad cu da ti objasnim kako sam mislio. Naprimer uzmem Korgove semplove (bregtruba set semplova sa ove stranice). Pored kmp fajla, on sadrzi i posebno svaki ton semplovan. Sada svaki taj ton preko awave studia zapmatim posebno (izdvojim u wav ili aiff), i posle kada ih snimim na disketu ubacujem te semplove jedan po jedan u klavijaturu. Razumes. Naprimer u toj trubi ima 6 semplovanih tonova, i kad ubacim svih 6 naravno da ce sempl zvucati kvalitetnije. Ali me drnda taj start ton. Kao sto sam napisao na pocetku teme. Ako hoces mozemo da se nadjemo na nekom messengeru ako imas msn,icq,yahoo,skype, pa da ti pojasnim jos malo. MOzda znas kako da to izvedem.