Videti jedan post
Star 23.11.2006, 21:15   #7
Korgminator
Ovaj baš voli da kuca

Korgminator's Avatar

Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Korgminator befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Prijatelju, www****** je profesionalni muzicki website i bas tako kako ti ga je Zlatko opisao namjenjen je "za kupce" i potencionalne kupce. Tamo se prodaje materijal i ne mozes ocekivati ovu vrstu pomoci koja tebi treba, jednostavno logicki ne mozes :roll:. To je isto kao da odes u Yamahinu fabriku, gdje prave aranzere, i pocnes ih ispitivati kako su napravili PSR9000. Ne bi trebao da budes ljut na gospodina Subasica jer on ipak pomaze koliko god moze svima. Naravno da kupac ima prednost jer "vrijeme je upitanju". Mi administratori/moderatori, kako god se zovemo, mi smo REGULARNI ljudi koji imamo svoj privatni zivot i ne mozemo da sjedimo za kompjuterom 24/7 i pazimo na svakoga. E tako isto i Zlatko. Dok tebi, koji neces nista kupiti, on odgvori na pitanje za to vrijeme moze svome kupcu da pomogne. Takodjer i tri boje od ******a sto te jedino interesuju predpostavljam da bi se mogle posebno kupiti. Inace si kupijo pogresan aranzer za FREE, svi znaju da za Yamahu treba da se kupuje materijal. Trebao si Korga da kupis.

Hajde ti meni sada objasni koji su to samplovi o kojima ti pricas. Kazes da si downloadirao ovde. Da li su za Korga pa ih pokusavas konvertovati, ili su Akai? Nikako ne mogu da shvatim sta pokusavas da uradis, osim sto sam skontao da Yamahu zelis da napunis sa samplovima.

Pozdrav
Korgminator je offline   Reply With Quote