Adrijane mislim da me nisi razumeo. Ja hocu vec napravljene semplove (naprimer ove koji imaju ovde - truba, mandolina,buzuki...), koji imaju vise tonova, da slozim na Yamahi. Kao sto za korg to rade kroz awave studio, ja hocu na klavijaturi posto program nema nijednu ekstenziju koju podrzava yamaha psr 9000. Znaci vec sve napravljeno, snimljeno, samo ja da importujem u Yamahu. Ali mi nikako ne ide.Ja bih zeleo da slozim neke svoje semplove. I naravno kad to uradim postavicu ovde. Mgu da probam ovo sa praznim semplovima, ali mislim da je to, da tako kazem "seljacki nacin", budzevina, i da to elegantnije da se odradi.To sto ****** ima u ponudi meni zadovoljava samo mali deo (od njegovih dx boja ja bih koristio samo 3, a slicno je i sa ostalim paketima).I ma koliko on cenu nabio tome, moze se naci jeftinije, ili u nekoj razmeni(citaj FREE

) O tim ******ovim tajnama necu da pricam, jer je on meni na svom forumu rekao kako je on svoje iskustvo stekao radom, a ne time sto zna par tajni koje sada krije kao zmija noge. Ja sam naravno ubedjen u suprotno (verujem da ima rada tu, ali i dosta tajni), i to sam njemu isto rekao (dokazao) na njegovom forumu, i naravno popio sam sut kartu i obrisan mi je ne samo post, nego cela tema.Sto se tice manuala prelistacu ga opet, ali ne verujem da ce to promeniti stanje

.