Pozdrav jarani na forumu...Evo ne želim stvarati buke i svađe ali kad sam ja prijašnji tjedan piso da sam isprobo set od pa1x na pa800 i da ne radi kako treba meni se narod smijo...E sad pričam sa kolegom gagijem koji je za moje pojmove jedan između najvećih majstora za klaviature na forumu i čovjek mi kaže da sve ne paše sa pa1x i da ne zvuči kao na pa1x.Dakle čovjek je ušo već u PA800 i rastura ko na svim klaviaturama što je imo i kaže da treba ogromno da se šteluje pa800 pošto interni zvukovi nisu ko kod pa1x-e to sad potvrđuje moj post što samga stavio prije...E sad ako je bilo toliko teško naći ritmove i ostalo za PA1X zašto bi sad neko kupovo pa800 samo zato što je noviji a za njega nigdje ništa nema?Čast ljudima koji sami prave svoje setove i muče se to je stvarno majstorluk ali ko bi sad npr. prodo jedan pa80 ili pa1x i kupio pa800 a nema ništa na njemu napravljeno?...Jedino onaj koji ne svira uživo već sjedi u studiju jer ja znam kad sam prodo pa80 i kupio pa1x da sam odgodio 3 vikenda svirki jer nisam imo uređenu klaviaturu i nisam mogo da radim...A u suštini meni ništa ne znači što pa800 ima OASYS-ov generator nisam ja neki studio verzija već tezgaroš meni je Triton bio i osto najbolji a mislim da još niko nije na svirku donio na stalak OASYS i sviro na njemu već svi imaju pretežno triton seriju...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|