Videti jedan post
Star 05.04.2009, 22:38   #6
bandza
Vredan član društva

bandza's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2007
Mjesto: Valjevo
Godina: 43
Downloads: 1192
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Fantom G6
Interesi: Muzika,Studio
bandza befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
bandza pošalji poruku preko MSN messengera bandza pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard A sad rasplet ili zaplet!

Posto vidim da se tema siri.Zeleo bih da pojasnim jednu stvar oko ovog primera koji su verovatno svi culi (ovo sa player-a HOUNDBIT-a).To je primer jednog od klavira sa M3 naseg kolege iz Hrvatske koliko sam mogao skontati. Poslusajte tu negde izmedju 5 i 6 sekunda kad covek prestane svirati desnu da se u nastavku ipak i dalje cuje oktava dubokih tonova(to nije reverb nego sustain) koja je prva odsvirana.Sto znaci da nisu tonovi nestali nego da su drasticno smanjeni.A znam podatak da ako se levom drze recimo dva tona i stisne se sustain pedala i isto se sve uradi da onda ne gubi polifoniju.Znaci moraju se ruke drzati da bi klavijatura svirala sa sustain pedalom sto znaci da vam sustain pedala i ne treba.Samo extra par ruku!Problem je sto ovo mozda i nije problem sa polifonijom nego u tome sto se pravi uzrok problema i ne zna.A kako da lecis ranu kad ne znas ni gde je ni kog je tipa.....A da ne pricam o tim ritmicima sto ima kako se s njima sve gusi.Ja sad ne znam sta je taj Radium sto je tu ubacen jel on pusta te ritmice ali znam da on ima polifoniju 24 to dodje kao DX ili tako nesto.Pitam se kako se M3 gusi kad se radi u STUDIU,SEQ modu ili kako je kad se mesaju boje u performansu tj MULTI-ju.Ali jedna mi stvar nije nikako jasna!Kako to da ovo bas niko nije primetio.Da samo sacica ljudi zna za to.Bar o tome prica.Ali dobro.Svakoj nesto fali.Za narodnjake ne treba ni polifonija ni klavir.Sopran i udri.....
bandza je offline   Reply With Quote