Prijatelju "Flosarka" 100% imaš pravo...Dakle oti SIMM-Moduli sa 286,386,486 idu i u Kurzweill K2000 za druge ne znam...I kad sam probo jednu kombinaciju došo sam do zanimljivog zaključka...Naime te simm pločice 32-pinske postoje samo 0,5MB 1MB i 2MB max...I u njega je bilo 4x1MB i kad sam stavio 4x2MB napiše isto ko kod 4x1MB...dakle nije podržavo više od 4MB...A te današnje firme samo gledaju da zarade.Evo ja kad sam kupio PA80 htjeo sam i da dokupim HDD...I sad meni čovjek u muzičkom centru Čurin u Ljubljani kaže da košta disk za njega 30.000SIT (oko 130eur) i to 20GB i to da je specialno za PA80...I da nisam probo da stavim obični IDE-disk od Lap Topa zajebo bi se i dao tolike pare za OBIČNI IDE disk...Ili kad sam došo prijašnji tjedan da pogledam PA800 čovjek mi kaže da se treba doplatiti za Ram...A jaran GAGO mi je reko da PA800 NIKAKO nema Ram-a...Nego na njemu je intergrirana memorija...Eto danas šta sve rade trgovci samo da zarade...To je isto kao baterije za brezžične mikrofone...Kupiš Alkalnu i na njoj piše NE PUNI!...A ja npr. Vartu ili Duracell napunim 2-3 puta i rade normalno ko iz trgovine i ne moram kupovati 9V akumulator...Eto ti logike,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|