03.04.2009, 15:48
|
|
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
|
E, a sad malo o Kurzweilu. | Kurzweil je bio KRALJ na početku devedesetih. Međutim mene je njihova | politika uvijek nervirala jer je : | 1. skup, | 2. skup, | 3. za svaku sitnicu trebaš platiti. | Očeš samplove učitavat ili ugraditi neko proširenje, treba ti matična ploča, | pa ti treba ventilator, pa imaš 1000 mjesta za programe, međutim nestalo | ti nekakvog p-rama, pa ideš to kupit, pa te lupi infarkt jer lopovi 150 kB | (ne Mb!) P-Rama prodaju za 400 U$D. | Misliš uzet ću K2500, jel noviji je, mora bit bolji, pa vidiš da su efekti | pretpotopni pa hoćeš kupiti KDFX procesor koji opet košta ko još jedan | synth i tako te klavijatura na kraju košta kao dvostruko. | S obzirom na Kurzweilove cijene to ti je za tili čas 40.000 Kn, hebo ih ja | za tu lovu dobijem Oasys, koji je babaroga za Kurzweila. | Kurzweil je svojom pomalo bahatom politikom zapao u govna. | Njihov je pristup: mi smo elita i naša klavijatura (npr. K2500X s 88 tipaka) | košta 4000 €. | Nema veze što već šest ili osam godina prodajemo istih 8 Mb Sampl | ROM-a, i što konkurencija nudi 6 ili 8 puta više, mi smo elita i vi plaćajte. |
|