Evo Tako druje. Prvo da kajem da su mi kolege is yu-midia pomogli strashno mnogo. Ja sam puno stvari naucio i namucio se pre nego shto sam saznao za ovaj site ali mnogo stvari ne bi jos uvek znao da nije bilo Vaxtera, Yumidi, Nedim, Adrian i t.d. . Znaci, ne znam do gde si ti stigao ali ja mislim da imash isti problem kao i ja. Znaci kad ucitash sve files shto hocesh da stavish na flash card, VRLO VAZNO: Izadji iz record menu i ostani samo u program menu. Sad nemam klaviaturu ispred mene ali mislim da je druga stranica idesh dole i nadjes na jedno mjesto shto pise ROM promenish na card i vidish sve shto si ucitao na karticu. Sad samo odaberesh jedna boja i promenish oscilator na jedan tako da se cuje samo taj sample. Sad mojesh da dodash effects, josh neka enternal boja i write to : Znaci ja sam se zajebavao danima a nisam ni bi u pravom menua posle kad sam videao sta sam radio hteo sam da se ubiem. Ali glavno je

osle ucitivanje seplova izadje iz taj menu i posle morash da stavish oscilator na jedan. I to je to. Nadam se da ce to pomoci . Good luck... Trebace ti....