ajde i ja nesto da kazem....caka012 u prvom postu o pogadjanju tezge,je postavio pitanje ,gde ide sve ovo?CAKA druze sve ovo ide u takav SUNOVRAT iz kojeg se necemo izvuci verovatno nikada,jer je nastupila kriza morala i tako nekih stvari da ne pricam.evo ja sam iz BG-a i sta se desava mladenci dolaze i traze da se svira programski,a kad im spomens cifru(posto ce baksis verovatno biti za ceo dan 100 eura,a to da se istali i na dva dela malo je) 'vataju se za glavu.jer je doslo takvo vreme da nas ljudi gledaju kao obicne FIZIKALCE I kazu MUZIKA JE PLACENA KO IH J...sve je manje baksisa,a o pesmama koje se traze danas po svdbama bar u bg-u ne bih da komentarisem,na zalost vidim da ce se to ubrzo prosiriti i u srbiji kao bolest.izgubila se ona tradicija muzike,zna se kako su se ranije svadbe svirale i sta se sviralo.a sto se tice price o ponudi nemam komentar....sve u svemu zalosno,sreca pa sam u poziciji da ne moram da radim takve svirke po sto,po to,pa ih izbegavam.lakse mi je da radim na splavu za skoro iste pare 4 sata nego da gulim ceo dan.eto i ja da se pozalim na celu pricu.pozdrav svima!!!!
|