Kompa sve je u redu što kažeš. Podržavam te, ali ...
Lako je svima nama koji smo doslovce ovdje prisutni od prvog dana i koji smo to već prošli i pročitali najmanje stotinjak puta.
No moramo biti fer i korektni i novim članovima kao i manje iskusnima barem dat smjernice ili savjet kako da se lakše ovdje snađu.
Meni osobno ovdje kao moderatoru nije teško uputiti nekoga tko se lijepo predstavi, poštuje pravila foruma i tko se baš najbolje ne snalazi na pravi put (sad se osječam ko biskup

), ali kad netko dođe i zaprdi po svome, onako s visoka i arogantno, bez imalo poštivanja pravilnika i site-a, onda i sam znaš kako reagiram i gdje ga smještam. Ipak u doba današnje velike krize nema nestašice banana na yu-midi forumu.
Ako je pitanje učestalo u posljednjih par mjeseci, naravno da ga onda brišemo ili zaključavamo. Svakom je arhiv dostupan i džabe, a tko je lijen da ne kažem čak i glup, ma nek laprda kolko hoće i piše. Opomena jedna, druga i pa-pa ... Vjeruj mi, poslije "školovanja" brzo svi dođu pameti i počinju poštivati kućni red.
Polako, kad tad će se situacija iskristalizirati. Ja sam puno sretniji kao stari član da ste vi stari članovi i kolege primjetili bit problema, a vjerujem da čete i puno pomoći i uskočiti u pomoć kad na forumu zaškripi.
Svaka čast kolega Dalabu !