Tema: Korg PA800
Videti jedan post
Star 13.11.2006, 16:36   #5
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

hehe...Nedime buraz ja znam da si ti puko na ovo plavo ružno čudovište i da je aranžer do jaja...Ali ne ide mi u glavu kako mogu biti 2 sintha na 2 stalka...I stoje jedan pored drugog...Oba Korga a razlika u 1000eura...Kako se sad isplati muzičkom centru da naručiva PA1X i Pa800?...Nema logike...Ali ne znam kad je pa800 bolji zašto se oba prodavaju a pa800 jeftiniji...Samo da mi je znati po kojoj logici to ide i ušutaću za sva vremena što se tiče toga...A još ionako ako izađe OS koji podržaje 64MB rama biće isti...Uz malu razliku (ton generator)...I neko je izjavio da set sa PA1X zvuči bolje na PA800.To nije istina jer sam maksuz probo i već sam napiso šta se desilo,tako da nema šanse da nafilaš semplovan set na pa800 u trgovini jer ima 16MB memorije-zato sam stavio set koji je bio napravljen samo iz original soundova...Ja nisam neki stručko za instrumente ali znam kad mi trgovac nešto objasni ili kad pročitam kakav članak da zaključim šta je šta...Pozdrav i bez zamjere priznajem car si za klaviature i vele majstor...Ajd ako si šta novo snimio pošalji na msn...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote