Volio bih inaće kad bi mi frend iz Music shopa dao jedan X-50 kroz vikend da vidim što mogu s njime napravit, onako laički iz samo njegovih programskih boja. Vjerujem da je iskoristiv materijal.
@ Nedim
Buraz, bilo bi dobro, naravno ako imaš volje da malo izneseš svoje utiske o X-50 pa da ga probaš usporediti s Triton Tr ili Triton LE, ali samo kroz sound strukturu, jer iz onoga što sam ga imao prilike isprobati ja sam barem stekao dojam da je on naspram Tr-a isto kao kad bih uspoređivao prije desetak godina KORG X5D i KORG N364. Znaći slični su samo Tr u unečemu (osim sampla) bolji. E to u čem je bolji, gledano sa strane studijskog ton majstora bih htio čuti malo više.
Ponavljam, probo sam ga "nahranit" sa Clasicovim bojama, ali ih nije prepozno. Dali to znaći da je slabiji od Clasica

: Ili nije kompatibilan ?
Stvarno, volio bih da ga rasturimo ovdje na najsitnije djeliće jer je i meni interesantan kao moguća investicija, ali u pogledu njega sam i sam malo skeptičan jer u onih 2 sata što sam kopao po njemu u Music shopu nisam baš prodru u njegovu dušu tako duboko da bi me oduševio.