Pozdrav dragim kolegama i prijateljima !
Eto, kao što vidite nisam vas napustio, jer nakon toliko vremena druženja jednostavno ne mogu. Ipak imam ovdje previše dobrih i dragih prijatelja, kojih kako kaže Vaxter nisam nikad vidio a opet su mi srcu prirasli ko da se znamo 100 godina.
Hvala vam na podršci.
I meni je žao što sam planuo i tako impulzivno reagirao i nastupio, ali kao što sam reko. Sve što znam iznosim iz vlastitog iskustva i prakse. Znam da nisam uvijek u pravu, ali to svaki put istaknem da ako neke činjenice iznosim da možda postoji bolje, ali da još nisam provjerio ili čuo. U ovom slučaju sa zvučnicima, možemo pisati do prekosutra. Iznio sam samo svoje stajalište a i zapažanja što naše kolege najčešće koriste i na što ZNAJU radit. A jako me je povrijedila tvrdnja da Yamahin razglas ne vrijedi da izvinete qrca. Pa brate mili možda nije najbolja, ali za uložene pare mene zadovoljava na stageu i mom je uhu i te kako dobra, a vjerujem i večini.
@ Yu-Midi, Vaxter i Adrijan
Dragi prijatelji, hvala vam na ponudi za mjesto admina. Kako sam i prethodno izjavio bila bi mi to jako velika čast. No problem je sljedeći. Nikad do sada nisam radio kao admin. Znaći morat čete mi malo objasnit kako s time radit :wink:
S druge strane, sve postove kucam večinom poslovnog računala, a pošto imamo vrlo jak fire whall možda bih mogao imati i problema (ne znam, vjerojatno lupam)
Nekad sam bio jak u poznavanju računalne tehnologije, no moram priznati da me je novi hardwar pregazio, a softwar još donekle pratim. Hebi ga, nekad sam programirao u Clipperu, Visual Basicu i Delphiu, danas koristim isključivo softwar koji mi treba za posao. Tako da dobro razmislite koliko čete imati pomoći i koristi od mene

Jer za dobrobit ovog sajta spreman sam uvijek pomoći, no koliko će moj doprinos biti od pomoći to stvarno ne znam. A da ovdje glumim nekog policajca, hvala ne bi. Ako već treba nekog sankcionirat, uvijek postoji Private line s pritužbom.
Još jednom, hvala vam svima. Eto, moram i sam sebe kritizirati. Nikako da uhvatim vremena da otiđem do pošte i uplatim prilog za našega Envu. Morat ću to čim prije obavit. I dajte ljudi, čitao sam malo stanje nije fer da nas ima ovdje preko 200 (karikiram), možda i više, a da nema niti 10 % uplata. Pa barem mi koji smo stalni ovdje svaki dan.