Tema: Diskusije
Videti jedan post
Star 11.11.2006, 20:19   #19
yu-midi
Otac nacije

yu-midi's Avatar

Registrovan/a dana: 22.10.2003
Mjesto: Austrija
Godina: 51
Downloads: 1117
Uploads: 131
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: KORG Pa2x pro / TRITON Extreme
Interesi: Muzika
yu-midi befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
yu-midi pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Sto se tice BAN to je sasvim jasno da nemozesh blokirati nekoga 100% ali zato mogu iskljucim njegovu registraciju pa ako se ponovu registruje i pogrijeshi opet BAN toliko kompjutera i mjesta nemoze da promjeni koliko puta mogu da blokiram ili izbrishem kao chlana.

Za SHOP nikada nisam ni mislio da prodajem sempove,ritmove,fajlove to bi bilo zadnje sto ovaj sajt moze da uradi.
Za download ce biti uvjek materijala dovoljno za svakog ko hoce i moze da radi moze uvjek da sebi napravi SET kakav pozeli.,znaci dobri ritmovi,dobri semplovi,i boje.
Probao sam sa Super-Clan da se nadju clanovi koji hoce da mijenjaju svoje licno i dobro uradjene setove i kao po obicaju samo par nas se nashlo da razmjenimo neshto.

Gledajuci na to da sam poklonio svoj backup i set na dosta clanova.SET na kojem sam mnogo vremena radio,blio kakav bio ali samo ja znam koliko sati sam rada ulozio kada sam kupio prvi Korgov aranzer PA80,ponekada sam znao da osvanem sa dvije pune pepeljara pored sebe
Nedimu je to poznato
Jos jednom ponavljam za download ce biti materijala a na sajtu pokusacemo da sto bolje dopunimo bazu sa tutorijalima i svim ostalim potrebnim kako bi svako za sebe ko zeli da radi na klavijaturama mogao da nadje pomoc.
Ja jednostavno vremenski a i moralno necu da radim vishe nizakoga za dzaba !
ovo za Envera pomoc sto skupljamo ce biti zadnje gdje cu nekome da dadnem svoj SET.
Ko nezna treba da nauci,ko nece treba da plati.
Neki od clanova znaju o cemu pricam,ali o svemu cemo da razlozimo sto dedaljnije kada za to bude vrijeme.
To shto Nedim hoce da reklamira i da prodaje,to su stvari na kojima je radio i moje misljenje da svako za svoj rad i trud ima pravo da trazi neku pristupacnu cijenu.
Nedim ce da dadne svakome semplove ili boje ali mjesec ili godinu rada na klavijaturi mislim da niko nemoze da pokloni.
Ja jesam poklanjao nadajuci se da ce se josh neko naci ali
nije bilo mnogo spremnih na tako neshto.
yu-midi je offline   Reply With Quote