ja mislim da se sa uvodjenjem drasticnih mera spustamo na nivo onih stranica koje su ovde vec pomenute.
razdvajanje clanova u tri kategorije takodje mislim da nije resenje.
ako se ovde misli reklamirati i prodavati onda to nije ona stranica koja bila i trebala da bude. a to je ustvari Mikijeva stvar. ja mislim da je zamisao ove stranice, da je sve dzaba od muzicara za muzicare. Kraj toga se stvorio jedan "Knowledge Base" koji je stvarno za primer.
REKLAMA ajd tu i tamo, jos nekako, ali da se otvori SHOP za semplove, ritmove i ostalo to stvarno nije potrebno.
ko zeli da se reklamira nek plati YU-MIDI-u kao sto bi svugde platio za reklamu pa nek sam otvori svoj Online-Shop ako misli da trguje sa gore pomenutim stvarima. Zanimalo bi me dali se iko upita, koliko uopste kosta webspace za ovu stranicu a o traffic-u da nepricam i ko te troskove snosi ?
sto se tice BAN-a i nacine kako odstraniti nepozeljne posetioce stranice, predlozio bi da se postave malo stroziji uslovi za clanstvo na yu-midi.com.
na primer bi moglo da se svako mora prijaviti sa email-om koji ima kod provider-a preko kojeg ulazi u internet. anonimne email ne akceptirati. to je mislim lako proveriti pomocu "www.ripe.net/whois". znaci u toku posete proveriti IP i uporediti sa emailom. ako to nije to ukiniti registraciju i cao.
stim mislim da se mnogi nebi osecali bas anonimnim i da bi se malo ustrucavali s neumesnim komentarima.
a pre svega stranica bi trebala da bude samo ograniceno vidljiva za posetioce "Anonymus" i da nemogu oni da citaju kompletan forum ili cak da postuju komentare kao anonimni.
nerazumem se u php u koliko je to izvodljivo ali mislim da bi trebalo da bude, posto ima dosta stranica gde nemozes tek tako da udjes i da balegas kao velemajstor, napravis kavgu i onda se izgubis.
jos nesto da prilozim za one koje sam pomenuo uvezi biznisa sa fajlovima.
lepo je da covek naplati svoj trud ali verujte mi da nemozete vi napraviti toliko ritmova, semplova, boja itd., koliko neko moze da vam plati pa stavi sve za FREE ! i stim vam ukenja posao bas onako kako netreba. znaci apelujem da i vi radite sve u nekim prihvatljivim merama.
eto toliko s moje strane. nezelim da me smatrate nekim Filozofom ili Pametnjakovicem ali da je ovo moj website
mozda nebi imao zivaca kao sto ih ima Miodrag. Miki tebi skidam kapu.
pozdrav
|