Tema: Diskusije
Videti jedan post
Star 11.11.2006, 16:38   #15
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ali banovanje jednog člana nije moguće...Sad sam sa rođakom mamlo se zezo dc++ i stvar je sledeća...Svaki user dobije od providera MAC-Adress,DNS,IP-protokol (statični/dinamični) i stvar je u tome da se ta ista osoba može npr. na poslu da priklopi na kompjuter koji ima drugačije adrese od domaće...I normalno napravi novi nick tako da ga niko ne prepozna na forumu jel ionako su većinom ljudi anonimni...(doduše ja imam mnogo drugova sa foruma koje poznajem preko msn-ja)...I stvar je u tome što mi se desilo više puta kad sam čito postove različitih članova da mi se je učinilo da piše jedna te ista osoba ali sa drugim nick-om...Npr. način na koji piše,rječi koje koristi il slično...Tako da bi bilo dobro kad bi se uvelo da postoje 2 grupe članova...Jedni nek budu zabušanti koji samo dođu da skidaju i preprodavaju a drugi malo aktivniji članovi jer vi ionako znate ko je aktivan a ko dođe samo da kupi stvari...Pozdrav!

PS:Za vreme znam da je muka,i svima nama je tako...ali polako nije žurba samo da se to napravi...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote