Tema: Diskusije
Videti jedan post
Star 10.11.2006, 22:55   #7
fico
Pravi prijatelj foruma

Registrovan/a dana: 06.05.2004
Mjesto: Slovenija
Downloads: 2743
Uploads: 14
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 51 puta u 48 Postova
Instrumenti: E-mu X board;Novation SL61 MK II :Weltmiaster Cansone
Interesi: sve po malo
fico befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
fico pošalji poruku preko MSN messengera fico pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Bogami ovaj nam je dobro razljutio Kresu .Nedaj se jarane .Ma ko god da te isprovocira ili neznam sta nije vredno da ti radi njega napustis ovaj forum jer sa tim je on pobednik .Mislim da ce Admin u kratkom napraviti malu reorganizaciju sajta i uvesti neka malo drugacija pravila koja se nece tolerisati kao do sad mnogo puta , ja jesam za diskusiju i razmjenu mislenja o ovoj ili onoj klaviaturi ili spravi koju se koristi u muzici ali svak bi pored i trebao da doda licno sam radio sa njom i nije me odusevila ili ima ju prijatelj i kod njega sam probao .
Ne znaci uvek ako neko procita specifikaciju neke sprave i da sve sto pise pase svima ljudima jednako . Neko voli mekan zvuk neko jake basove drugi opet samo snagu i zato je dobro dodati ono iz mog licnog iskustva .I naravno najvaznije u svemu do sviju ucesnika se ponasati maksimalno kulturno i prijateljski i uvazavati svaciji stav pa makar on bio u suprotnosti sa tvojim ,tek onda ce biti i svaka diskusija produktivna a ne cim napises prvi post kritikujes i vredjas sve koji su protiv tvog stalista .

fico
P.S
Znam da te je razljutio jer nisi primetio ni PP koju sam ti poslao .Budi mi ziv i zdrav .
fico je offline   Reply With Quote