Alene jaro ko kvari tvoj post?...Pa ljudi kakvo je ovo bjesnilo spopalo na YU-Midi?...pa de cinco umiri se pobogu čovječe ovo je javni forum i svako ima pravo da istakne svoje mišljenje a ne da se vređa odmah...Znate šta ja mislim da se dešava na ovom forumu...WEB Masteri sa konkurentnih sajtova se loguju pod nekim nickom npr cico,mico,pico,kitico,,,i stvore svađu i tako zavađaju članove i normalno cilj toga je da članovi sve manje i manje posjećuju forum i sam sajt...Pa pobogu ljudi šta vam je da pokušavate da bojkotujete ovaj sajt?...Muka vam što je YU-Midi najposjećiniji sajt na svijetu sa strane muzičara...Sad moram da nešto kažem pa iako me banuje jaran Mile...Dakle Javno J***m ******svakom ko na ovaj sajt dođe da bi nas zavadio,da bi kvario ugled samog sajta ili ko želi na bilo koji način da škoduje članovima YU-Midija...Ja znam da sam jako bezobrazan ali nemam brate živaca da više gledam kako dolaze ljudi sa par postova i nama stvore svađu skoro u svakom postu...To su špijuni sa drugih sajtova 100%...Izvinjavam se al ne znam kako da se drugačije izrazim i da izjasnim svoju ljutnju prema tim šupcima...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|