Tema: Diskusije
Videti jedan post
Star 10.11.2006, 17:58   #3
blatusan
Suludi Moderator

blatusan's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2005
Mjesto: Stuttgart
Godina: 37
Downloads: 631
Uploads: 13
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa2x, Korg Pa4x, Korg triton classic ( sa moss )
Interesi: Muzika, Fudbal,Zene,Pive
blatusan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
blatusan pošalji poruku preko MSN messengera blatusan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ja sam ovaj post postavio da mi neko kaze sta da uzmem na ovom pocetku. Al evo, ispade opet belaj. Ovo nevodi nicemu dobrom. Svaki treci post "belaj" ovaj ovom onako, ovaj nezna svirat, ovaj reklamira, ovaj krade. I ja mislim da je vecina nas ovdje dovoljno zrela da zna gdje se usutit treba. I nas balkanski ponos i temperament neda nam da salusamo drugog vec po nasem ili nikako. Ljudi dodzite sebi. Ja sam mislio da cu ovjde nesto naucit i da cu ko Kreso i mnogi ovdje moc prenosit to znanje nekom drugom nekad, a sta cu ja sad ovdje belaj. Ljudi presutite nekad i ta nasa NAGLOST nevodi nicemu.
A da vam kazem sto se tice klavijatura ozvucenja ritmova i boja, ja "DOBIO" naprimjer od nekog ritmove koji se kleo da su ritmovi boli glava, ja stavim u klavijaturu probam nista posebno, a taj se klete i dalje boljih ritmova nema. Razumijeteli me, svako ima svoj ukus i to je to. Za razglas ueti BEHRINGER i provesti 20 min. vise za stimanje ili kupit DYNACORD i samo prikljucit isti kurac rugo pakovanje. Sluh je bitan i volja za muzikom. Ja vas molim licno da se vise nezajebajete sa takvim stvarima ovdje. Pozdrav Alen.
blatusan je offline   Reply With Quote